top of page

Hvem er vi....

Vi er et Team af sundhedsfagligt personale der brænder for at hjælpe dig til et sundere liv på flere områder. Det betyder ikke at du skal vælge hele pakken, men at du har mulighed for at gøre indsatser for dit eget velbefindende på det område som du synes er vigtigt og meningsfyldt for dig.

- Og vi gør det sammen med dig!

Ergomazone er ejet af Helle & Michael Krustrup Behrens og startede i 2007.

Vi har drevet klinikken i 11 år i Stensballe indtil vi i starten af 2019 flyttede til de nye lokaler i Sundhuset.

 

Klinikken har i dag ansat Kropsterapeuter, fysioterapeuter, sportsterapeut, massører, ergoterapeut, kosmetolog, Osteopat, GynObs Fysioterapeut, Psykoterapeut, Akupunktør. Læs mere om os på Ergomazone

Med fælles visioner om at kunder/klienter fortjener det gode liv og at det er værd at kæmpe for, gør vi det derfor sammen med dig!

Vi lytter til dig, som ekspert i dit liv og tager udgangspunkt i den forandring eller ændring, som du ønsker i dit liv uanset om det er i behandlinger/fysioterapi eller kostvejledning/ coaching.  Vi afsætter god tid til dig. 

Vi mener, at alle har ret til et godt liv og vi brænder for at gøre en forskel.

Sundhuset HorsensEn historisk & smuk bygning

 

Clara Aggerbeck, 1857-1916. Gift med fabrikejer og byrådsmedlem Iver Madsen Aggerbeck. Clara og Iver Aggerbach har bl.a. ejet Sundhuset.

Ivar Madsen drev i årene en sæbefabrik, hvis sæbe og parfume produkter på det tidspunkt var landskendt

I 1854 blev der lavet bro over det smalle, strømfyldte sund, men allerede i 1864 blev den nedbrudt for at hindre, at tyskerne under krigen rykkede længere op i Jylland. Tyskerne genopbyggede den, og da man ydermere i 1868 fik færdiggjort den nye landevej mellem Horsens og Odder, kunne nu også kørende trafik få glæde af broen.

Færgemanden blev vært i traktørstedet Sundhuset, og med broens komme blev Stensballe en trafikal gennemfartsby og snart et kærkomment søndags – udflugtsmål for Horsensborgerne. 

%7jvT7XjSBellIgFmML13g.jpg
bottom of page